Jag kom in!!!

Vaknade till ett mail från Allmogegården där de skrev att jag blivit antagen, så jäkla gött! =D =D Det här betyder alltså att jag kommer behöva införskaffa lite nya grejer, så jag har passat på att beställa lite nu i och med black week. Jag ogillar för det mesta sån här hets med att köpa grejer, men vet man vad man är ute efter så går det ju att göra bra klipp. Först gick jag lite banans och klickade på allt jag ville ha, sen gick jag igenom vad jag redan har och kunde ta bort majoriteten av allt jag klickat på. Så det slutade med:

En skaljacka
 
En varm tröja 
 
Ett par zip-off byxor
 
Och så ett tre-pack strumpor också. Nästan 2000 kronor sparade jag tack vare black week. Jag är väldigt nöjd med mina köp då jag tänkte strategiskt när jag köpte de, speciellt jackan och byxorna. Skaljackan är lätt (endast 475g) och därför smidig att ta med på vandring och byxorna är precis vad jag har letat efter, ett par zip-off som gör att jag bara behöver ett par byxor på vandring då de kan agera både som långbyxor och shorts! Ulltröjan var mest för att jag behöver något varmt att ha på mig efter en lång dags arbete ute i kylan. Nu hoppas jag bara att allt passar.

Kvar att köpa är ett par bra skor med stålhätta då vi kommer jobba dels i skogen och dels med djur. Samt ett par bra arbetshandskar som håller både väta och kyla borta. Jag ska ge mig ut i veckan och kolla på skor, har fått tips om några som gör skor med gott om utrymmet för tårna. Jag går ju vanligtvis i barfotaskor så är van vis ett visst utrymmet som jag inte vill kompromissa för mycket med.