Jag har en dröm

Den drömmen är starkare än någon annan. Jag har många mindre mål och saker jag vill göra i livet, men det här är det ultimata, det som allt mitt fokus borde ligga på för det är vad som kommer göra min genuint lyckligt. Det som står allra högst på min önskelista är att ha ett hus ute på landet, en liten gård där jag producerar majoriteten av vad jag behöver. Det och att ha barn är vad jag önskar mig allra mest i livet. Men att ta det steget kräver lite av en. Planering, kunskap och pengar. Det är lite därför jag skapar denna bloggen, för att samla alla mina tankar på ett och samma ställe, både för min egna skull, men även för andra att kunna hämta inspiration från.
 
Jag som har startat den här bloggen heter Cim och jag är 27 år. Jag bor för tillfället inneboende i Farsta, Stockholm. Jag och min hund och katt, Yoshi & Zingo. Jag har länge haft ett stort intresse för mat och det som är naturligt för kroppen. Jag har i och med detta intresse utbildat mig till kostrådgivare och funktionsmedicinsk terapeut och det är en verksamhet jag försöker få igång som jag tänker att jag kommer kunna ha som inkomst sen när jag har min gård. Jag behöver inte träffa mina klienter då allt sker digitalt, vilket ju är en stor fördel för då kan jag bo lite var som helst. Jag tror verkligen på att man ska göra något man brinner för, jag tänker att man generellt inte ska göra saker som man inte tycker om, så när det gäller ens jobb, något man spenderar mycket tid med att göra, så ska man verkligen brinna för det.
 
Den här drömmen om att bo på landet dök upp för några år sen, och sen dess har den bara växt sig starkare och starkare. Jag försöker ta små steg i rätt riktning hela tiden t.ex så spenderade jag förra året 9 månader som volontär på två små gårdar här i Sverige. Det var otroligt lärorikt och jag fick verkligen blodad tand för det sättet att leva. Det var verkligen helt fantastiskt att ta hand om djuren, fixa saker på gården, planera och förbättra. Varje dag kändes viktig, för att jag åstadkom något och jag rörde mig ständigt. Att arbeta med kroppen hela dagen är så jäkla skönt, då somnade jag gott på kvällarna. Jag hade också med mig både Yoshi & Zingo och det kändes så rätt i kroppen, de mådde så otroligt bra av den miljön, att vara ute och få vara med hela dagarna.

Jag har så mycket jag vill skriva om, men jag tänker att det är får räcka som en start, så kommer det mycker mer i framtiden. Jjag hoppas ni vill följa med mig på den här resan och har ni tankar eller tips så får ni mer än gärna skriva en kommentar =)